06 March 2008

10 most stupid questions people usually ask in common situations

It's weekend! So here's a light and comical article I will share to you which I got from a forwarded mail from a friend. You may try some if you want to be sarcastic or just plain alecky...hehehe. Have a great day!

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter...
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good?
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after many years...
Stupid Question:- Martha, Charlie, you've become so big !!
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife-beating ,i nsensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron !!

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding...... (THIS IS MY FAVORITE!!! MIGHT TRY THIS ONE SOMEDAY...HEHEHE!)

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke?
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!

2 comments :

  1. Asking question is very important to establish an effective communication. It widens your knowledge and enhance your ability to understand. It is just a matter of asking the right and specific question to get an specific answer.

    ReplyDelete
  2. Good point Uncle!!! However, it's fun to be "silly" once in a while bys asking silly stuff, don't you think? ;)

    Just like what most people say, if you ask a stupid question, a stupid answer you shall get.

    Have a nice day!!! God Bless!

    ReplyDelete

Thank you for your comment.

>